Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Lamda Development: Όλα ανοιχτά για τα Mall

Από: http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/



Πως διαμορφώνεται η επόμενη ημέρα μετά από την μη επίτευξη συμφωνίας με την Grivalia
Το ότι η Lamda Development έψαχνε συνεργάτες για τις πλέον πετυχημένες επενδύσεις της στην Ελλάδα, τα τρία mall (The Mall Athens, Golden Hall και Mediterannean Cosmos) τα οποία διαχειρίζεται δεν είναι κάτι άγνωστο. Επισημοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο όταν η Grivalia – o βραχίονας στο real estate του Prem Watsa – ανακοίνωνε στις χρηματιστηριακές αρχές τις συζητήσεις που πραγματοποιούσε με την εταιρεία του ομίλου Λάτση.

AdTech Ad
Χθες Τρίτη με μια αντίστοιχη ανακοίνωση τόσο η Grivalia όσο και η Lamda Development ενημέρωναν ότι οι συζητήσεις αυτές δεν κατέληξαν σε συμφωνία αφήνοντας όμως ανοιχτό το παράθυρο ανοιχτό καθώς υπάρχει δίαυλος ανάμεσα στις δύο κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της κτηματαγοράς στην χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες η Lamda Development βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλους ομίλους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για συνεργασία στον τομέα των mall καθώς τα τελευταία δείχνουν να έχουν ισχυρές αντιστάσεις στην πτώση που γνωρίζει το λιανεμπόριο στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.
Η κίνηση αυτή από την εταιρεία του ομίλου Λάτση δεν πρέπει να μεταφραστεί ως προσπάθεια αποεπένδυσης από την Ελλάδα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα κεφάλαια φέρεται ότι θα κατευθυνθούν για να καλύψουν μέρος της συμμετοχής του ομίλου στην επένδυση στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού όταν αυτό καταφέρει να αποδεσμευτεί από τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *